menu ↓

Hortipoint kiest voor Ambition4Clients

Sinds 1 mei is Hortipoint klant geworden bij ons, met alle titels. Deze business to business uitgeverij richt zich al decennialang op de professionele sierteeltsector en is daar dé specialist in vakinformatie. Ze zetten zich in als partner van de ondernemers en willen graag de verbindende schakel zijn in de sector.

Onder meer bedrijven in de groenvoorziening, boomkwekerijen, bloemisterijen en de bloemendetailhandel vormen de doelgroepen. De titels van Hortipoint zijn: het Vakblad voor de Bloemisterij, De Boomkwekerij, Tuin en Landschap, PlatformGroen, PlatformBloem, Bloem&Blad en Floribusiness.

Hortipoint innoveert continu en streeft een optimale mix tussen off- en online na.

De eerste contacten met Ambition4Clients waren er al enige tijd geleden, maar de Corona-tijd zorgde voor vertraging. De aanleiding was dat de media-organisatie ondersteuning wilde bij marketing en marketing automation.

Hortipoint maakt gebruik van CleverConnected en Communicator/Copernica. Zij zochten een SAAS-oplossing voor de software, met ondersteuning op een aantal processen. De klantenservice houden ze in eigen hand.


Geplaatst op

in

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *