Communicator: de basis voor campagnemanagement

Campagnemanagement is een kwestie van go with the flow en bijsturen waar dat nodig is. De basis van een goede communicatie-aanpak wordt gevormd door volledig geautomatiseerde campagnes, gestuurd door data en met de focus op klantbehoeften. Hiervoor hebben wij Communicator voor jou beschikbaar. Daarin koppelen we de beschikbare data aan efficiënte campagnetooling.

Communicator is in de basis e-mailmarketing software en ontwikkeld door Copernica. Door een verregaande integratie wordt deze gevoed met de gegevens uit CleverConnected. Dit maakt Communicator tot de belangrijkste pijler voor jouw marketingacties. Het stelt je in staat om multimediaal en geïntegreerd (bijvoorbeeld direct mail, e-mail en sms) te communiceren met klanten en prospects.

In Communicator kunnen zelfstandig selecties gemaakt worden. Deze vormen de basis voor bijvoorbeeld e-mailcampagnes, online enquêtes, koppelingen met webformulieren, gepersonaliseerde PDF’s of sms-mailings. Zo kunnen er gerichte (gesegmenteerde) marketingactiviteiten opgezet worden om abonnees te werven of heractiveren. Bovendien worden cross- en up-selling eenvoudiger.
 
 
Bekijk ook onze andere tools:

CleverConnected: backbone van het klantbeheer
 
CleverTracking: verrijking van je klantprofielen