menu ↓

Boekwinkel.online: ontwikkeld door Ambition4Clients

Sinds enige tijd is boekwinkel.online in de lucht. Dit platform is ontwikkeld door Ambition4Clients en maakt gebruik van onze expertise en systemen. Voor het klantbeheer van de aangesloten webshops wordt er gekoppeld met CleverConnected. Daardoor is het logistieke proces betrouwbaar en duidelijk, waarbij de koper op de hoogte blijft van de status.

Veel uitgeverijen, websites of communities met een specifieke klantenkring vinden het een hele stap om zelf fysieke boeken of e-books te gaan verkopen. Ze hebben nog geen webshop, of eentje die vooral bedoeld is om abonnementen af te sluiten en misschien losse edities en specials te verkopen.

Alle boeken die in Nederland te koop zijn, zijn beschikbaar bij het Centraal Boekhuis. Een eigen koppeling daarmee betekent veel gedoe en kosten. Maar dat stuk neemt boekwinkel.online voor z’n rekening. Daarmee biedt het een online verdienmodel zonder risico. En het is Plug & Play. Dus met de beschikbare kennis van de doelgroep kan op heel korte termijn een extra geldstroom worden aangeboord, zonder onverkochte voorraden.

Het is mogelijk om alleen de backend en logistiek neer te leggen bij boekwinkel.online. Maar ook afhandeling van A t/m Z is een optie. In tegenstelling tot andere partijen die boekenverkoop faciliteren, blijven alle klantdata beschikbaar voor de uitgever. En op basis van de aankopen worden de klantprofielen verder uitgebouwd.


Geplaatst op

in