SAAS

Dat Ambition4Clients software levert als onderdeel van de dienstverlening, is waarschijnlijk wel bekend. Bij de keuze voor ons klantbeheer vormt CleverConnected de basis. En Communicator van Copernica is onmisbaar als het gaat om campagnemanagement.

Maar misschien heeft jouw bedrijf daar al een eigen invulling aan gegeven. Waarom zouden jullie dat dan niet ondersteunen met de beste software die momenteel op de markt verkrijgbaar is?

Daarom bieden wij deze pakketten ook aan als Software as a Service (SAAS). Dus zonder diensten als klantenbeheer, het inregelen van de financiële processen etc. Wat niet betekent dat we gewoon maar een doos opsturen. Onze pakketten draaien in een Private Cloud. Beheer, toegang en verantwoordelijkheid zijn bij ons glashelder en in vertrouwde handen. Wij maken een account aan en jullie krijgen keurig de inloggegevens.

Een groot voordeel van onze software is de open structuur. Eenvoudig aan te passen en dus heel flexibel. Verder kan Ambition4Clients de bijkomende, maar niet minder belangrijke zaken verzorgen. Denk aan backups, updates, AVG-problematiek en beveiliging.

Een stap verder is dat we ook gaan ondersteunen bij de implementatie. Dan wordt ervoor gezorgd dat de software volledig past in de bestaande systeem-architectuur.

Is er daarnaast een koppeling van alle financiële processen nodig? Ook dat kan! Dan regelen we eveneens zaken als facturering, bankmutaties etc. Het enige dat jouw organisatie nog hoeft te doen, is gebruikmaken van alle data die wordt verzameld. Zonder verder omkijken.

Zover gaat onze SAAS-oplossing. Toch wijzen we graag op alles wat Ambition4Clients nog meer voor jullie kan betekenen, nu of op een later moment. Want straks is het natuurlijk wel de bedoeling om de uitgebreide klantdata die worden verzameld, optimaal in te zetten. Kijk daarom eens naar onze andere diensten:

Bekijk ook onze diensten op het vlak van:

Klantbeheer

Klantenservice

Marketingondersteuning