menu ↓

Ambition4Clients heet That’s The Spirit welkom

That’s the Spirit biedt sinds afgelopen maand ook boeken en e-books aan. Dit online videoplatform is dé plek voor authentieke content, gericht op het verruimen van ons bewustzijn. Wekelijks breidt That’s the Spirit de content verder uit. De video’s informeren, inspireren en activeren in de zoektocht naar waarheid en innerlijke vrijheid.

Er wordt een catalogus aangeboden van podcasts, masterclasses, documentaires, films en sinds kort dus ook boeken en e-books. Naast diverse andere producten is in de shop een thematisch geselecteerd assortiment van boeken te vinden, dat direct past in het umfeld en de doelgroep van het platform. De boeken worden geleverd vanuit het Centraal Boekhuis. Dit gebeurt in samenwerking met Boekwinkel.online en Ambition4Clients.

Ons pakket CleverConnected heeft een standaard integratie met WooCommerce én een koppeling met het boekenassortiment van het Centraal Boekhuis. De boeken die je selecteert binnen CleverConnected worden gepusht naar de webshop, maar ook realtime onderhouden: prijs, voorraadstatus en beschikbaarheid van de titels. Hiermee zijn letterlijk alle boeken beschikbaar die je in Nederland kunt kopen, maar ook het volledig internationale assortiment van Van Ditmar met vier miljoen titels.


Geplaatst op

in

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *