menu ↓

Wij verwelkomen Prosu Media Producties

Afgelopen zomer mochten we de Belgische tak van Prosu Media Producties (PMP) verwelkomen als klant. Dit is een zusterbedrijf van MixCom Media Group.

Prosu Media Producties, een gerenommeerde naam in de mediawereld, staat bekend om zijn betrouwbare en actuele nieuwsberichtgeving in verschillende sectoren. Als producent van kwalitatieve content heeft Prosu Media Producties een indrukwekkend portfolio opgebouwd en heeft het een sterke positie verworven in de nieuws- en mediabranche. PMP is specialist in marketing, klantcontact en multimedia. Het richt zich op de agrarische sector en de schoonmaakbranche. Daar biedt het mediakanalen aan, zowel in print als online.

PMP maakt onderdeel uit van de KMM (Kennis, Marketing, Media) Groep in Flevoland. In Nederland en België is PMP uitgever van de vaktitels:  Melkveebedrijf, De Loonwerker, Varkensbedrijf, Akkerbouwkrant, Pluimveekrant, Terra en Clean Totaal.

Of het nu gaat om zakelijk nieuws, agrarische updates, lokale evenementen of diepgaande analyses, bij Prosu Media Producties bent u verzekerd van hoogwaardige nieuwsberichtgeving.

PMP werkt voor haar klanten- en abonnementenbeheer met CleverConnected van Ambition4Clients. Ook het Customer Data Platform van PMP wordt gevoed met relevante data vanuit CleverConnected. Tevens verzorgt Ambition4Clients de klantenservice voor de Belgische markt.


Geplaatst op

in

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *