menu ↓

We zijn verhuisd

Een nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden, nieuwe plannen en veranderingen. Dat laatste geldt ook voor ons.

Met ingang van 1 januari van dit jaar zijn we verhuisd. Niet meer aan het water van de Nieuwe Maas, maar nu aan het water van de Oude Rijn.

Allemaal hebben we gemerkt dat het werken als gevolg van Corona is veranderd. Er wordt meer vergaderd op nieuwe manieren en daarnaast zoeken we waar mogelijk toch ‘ouderwets’ de directe samenwerking met onze collega’s en klanten. Ons nieuwe pand in Katwijk past dan ook beter bij ons en niet alleen wat betreft locatie, maar zeker ook wat betreft de mogelijkheden.

We hebben daar de flexibiliteit om op te schalen voor trainingen van onze (nieuwe) mensen en daarnaast geeft het nieuwe mogelijkheden om dat wat we doen te kunnen presenteren aan onze klanten en businesspartners. Zo pas het beter bij deze nieuwe fase waarin we met Ambition4Clients zijn gekomen.

Ons nieuwe adres is:
Ambition4Clients B.V.
Rogstraat 2
2224 TW Katwijk
Nieuw telefoonnummer:
085-0130 485

Het genoemde adres is tevens ons postadres.


Geplaatst op

in

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *