menu ↓

Onze MyPage plug-in: kansen voor jou

WordPress heeft mooie en uitgebreide oplossingen voor e-commerce, met de plug-in WooCommerce.

Er is al heel lang een koppeling tussen CleverConnected en WordPress. Die wordt door ons nog altijd verder verfijnd en uitgebreid. Zo is de voorraad altijd beschikbaar en inzichtelijk, ook bij bestellingen via andere kanalen dan WooCommerce. Dus je verkoopt nooit producten die niet meer op voorraad zijn.

Verder kun je bijvoorbeeld de toegang tot betaalde diensten beperken, als de abonnee een factuur nog niet betaald heeft.

MyPage

In WooCommerce kan de klant ook een persoonlijke omgeving krijgen, met een eigen inlog. Maar de functies daarin zijn heel basic: orders terugkijken, adreswijzigingen doorvoeren en wachtwoord aanpassen. Daarom is de MyPage plug-in van Ambition4Clients een perfecte aanvulling, omdat de mogelijkheden enorm worden uitgebreid.

Daarmee kan de klant alle belangrijke informatie inzien over lopende abonnementen, bestellingen, facturen en betalingen. Daarnaast is het onder meer mogelijk om facturen online te betalen, direct naar de track&trace te gaan, bezorgklachten door te geven en nazendingen aan te vragen.

En de MyPage biedt jou mooie marketingkansen. Het klantprofiel maakt gerichte aanbiedingen op persoonlijk niveau mogelijk. Bijvoorbeeld wanneer blijkt dat een abonnee mogelijk ook interesse heeft in andere producten uit jouw aanbod. Of in een upgrade van digitaal abonnement naar printversie.


Geplaatst op

in

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *