menu ↓

Kennisevent op 10 november a.s.

Op donderdag 10 november 2022 organiseert Ambition4Clients een kennisevent, met als thema:

‘Er is nu al veel meer mogelijk dan je voor mogelijk houdt!’

We willen onze bezoekers op deze dag laten kennismaken met de laatste technologische ontwikkelingen. Momenteel bieden we al fascinerende functionaliteiten, waarvan niet iedereen alle mogelijkheden kent. 

In drie presentaties wordt duidelijk dat:

  • de huidige techniek vrijwel alle belemmeringen in ondernemerschap heeft weggenomen.
  • data van diverse kanten kan worden vergaard, verrijkt en in één omgeving beschikbaar gemaakt voor onder meer marketing.
  • marketing automation op basis van klantinzichten en -data steeds meer mogelijkheden biedt.

In de talkshow die erop volgt, zal dagvoorzitter Krijn Schuitemaker met een aantal aansprekende gasten verder praten. Dit gaat over ondernemerschap in de media, de steeds meer bepalende rol van technologie daarin en welke mooie oplossingen daarbij nu al beschikbaar zijn.

Dagvoorzitter Krijn Schuitemaker past helemaal bij de sportieve locatie van het event. Schuitemaker verzorgt onder meer commentaar bij een brede range aan sporten, voor de NOS en Eurosport.

Het event vindt plaats in de Businessclub van Quick Boys uit Katwijk. Een voetbalvereniging die op haar niveau vooroploopt in technologie. Zo maakt de staf van het eerste elftal gebruik van zeer geavanceerde analyse software, waarmee ook veel meer mogelijk is dan je voor mogelijk houdt. En niet alleen door het gebruik van technologie is er bij de club al meer dan je voor mogelijk houdt, ook de locatie op zich zal de nodige verrassingen opleveren.

Het belooft een event te worden waarbij onze bezoekers op meer manieren verrast zullen worden.


Geplaatst op

in

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *