Onze Systemen

Ambition4Clients biedt een technologische oplossing, die verder gaat dan alleen het beheer van een abonnement alleen. Daar ligt wat ons betreft onze toegevoegde waarde, maar ook in het feit dat wij de verschillende processen makkelijk geïntegreerd in één systeem laten verlopen; dus naast abonnementenbeheer ook e-commerce, b-to-b aanpak en marketing automation en belangrijker nog de juiste tools om aan efficiënte lead generation te kunnen doen, zowel off- als online en in combinatie van die twee.

Met onze zelfstandig ontwikkelde software PerfectBase, stellen wij onze klanten bovendien in staat om data -vanuit diverse kanalen- centraal te verzamelen. Deze data vormen de basis tot een verregaand inzicht in klanten, waarmee er met onze ontwikkelde marketingtool Communicator gerichte (gesegmenteerde) marketingacties opgezet kunnen worden, waarbij online communicatiemiddelen efficiënt gecombineerd kunnen worden met  traditionele offline middelen.

Bovendien biedt de door ons ontwikkelde API mogelijkheden voor een paywall voor betaalde content, koppelingen met apps en andere specifieke (reeds ontwikkelde) applicaties voor single-sign on. De mogelijkheden die onze systemen bieden, geven mediabedrijven de tools om de uitdagingen anno 2019 het hoofd te bieden, dat is onze overtuiging.