Open systeem

Het draait om jouw klant

Oplossingen

Technologie en advies

Ondernemen en innoveren

Software en servicen

Klantenbeheer, abonnementen en transacties

← Campagnemanagement en klantenservice

Open systeem

Regelmatig komen we nog databases tegen waarbij de verzamelde informatie op verschillende plekken terechtkomt. Dat moet vervolgens worden samengebracht tot één ‘klantenbrij’. Extra handelingen, onnodig veel werk en echt niet meer van deze tijd.

Ambition4Clients werkt met een open systeem. Dit biedt grote voordelen voor jou. Het is namelijk realtime benaderbaar. Dat betekent bijvoorbeeld bij abonnementen dat alle inschrijvers en opzeggers tot op de minuut zijn verwerkt. Dus een mailing naar alle actuele abonnees gaat dus ook echt naar alle actuele abonnees.

Een ander voordeel van het open systeem is onze koppeling met een webshopomgeving als WooCommerce. Dankzij een goede integratie is vanuit onze data zichtbaar of er nog voorraad is van een bepaald product. Is het op? Dan kan het product eventueel zelfs tijdelijk niet worden vertoond in de shop.
En het gaat nog verder. Wij werken namelijk multimediaal. Dus wanneer iemand bijvoorbeeld telefonisch tien producten bestelt via je callcenter wordt de voorraad eveneens direct automatisch bijgewerkt, ook rechtstreeks in de webshop.

Tenslotte is de koppeling naar online heel interessant. Dat is een slag die met name veel uitgevers maken, of van plan zijn.
Jouw klant kan de eigen data zelf inzien en eventueel updaten, door in te loggen in ‘mypage’. Uiteraard blijf jij in control: de beschikbare data over iemand kunnen bepalend zijn voor wat die persoon in je online omgeving aan de voorkant krijgt te zien en mag doen.
Denk onder andere aan inloggen, voordelen bij bestellen, productstatus etc.

→ Onze rol

Kortom