Onze rol

Het draait om jouw klant

Oplossingen

Technologie en advies

Ondernemen en innoveren

Software en servicen

Klantenbeheer, abonnementen en transacties

Campagnemanagement en klantenservice

← Open systeem

Onze rol

Ambition4Clients kan je veel werk uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan processen rondom facturatie, innen van betalingen, uitleveren van bestellingen, aanmaken van verzendbestanden voor de drukker etc.
Wanneer je content publiceert (bijv. een tijdschrift of website) en abonnees zijn daarin geïnteresseerd, kunnen daar vragen uit voortkomen of er kan andere interactie ontstaan. Voor een efficiënte beantwoording kunnen wij onder meer mailboxen beschikbaar stellen en telefoonlijnen opzetten, maar ook meer hedendaagse kanalen als WhatsApp en Facebook Messenger regelen.
Het behoort tevens tot de mogelijkheden om de klantenservice volledig bij ons neer te leggen.

Verder wil Ambition4Clients graag ondersteunen bij de toekomstvisie van jouw organisatie. Die kunnen we technologisch voor je invullen. Maar het past ook bij ons om mee te denken over de inrichting van de optimale infrastructuur rondom je klant, zodat deze zich serieus genomen weet en geserviced voelt.
Daarmee werken we aan de lifetime value van jouw klanten. Je weet vast wel hoe moeilijk het is om de ‘levensduur’ van bijvoorbeeld een abonnee te verlengen. Het kost vaak veel minder inspanning en investering om in diezelfde periode meer omzet te maken met een klant.

Uiteraard wordt ons pakket altijd volledig toegesneden op jouw situatie. Daar zijn we flexibel in.
Hou je bijvoorbeeld het callcenter liever in eigen beheer? Geen probleem!
Met onze kennis en ervaring kunnen we een goede businesspartner met toegevoegde waarde zijn op het gebied van marketing-campagnes, ook wanneer we het klantbeheer niet verzorgen.
En ben jij een uitgever die niet werkt met het abonnementenmodel, maar kunnen de processen wel (veel) beter? Laat ons dan helpen met het verbeteren van de infrastructuur, of een geheel nieuwe opzetten.

In sommige gevallen kiezen we in overleg voor een gefaseerde aanpak: eerst word je bijvoorbeeld ondersteund bij het optimaliseren van de huidige processen en daarna kijken we naar de doorontwikkeling.

We willen maar aangeven dat wij net iets verder kijken, om jou goed te kunnen adviseren. Ambition4Clients kan echt het verschil maken: wij leveren de juiste tools en zorgen dat je er mee kunt werken. Maar we zetten ook graag die stap extra. Samen met jou.

→ Kortom