MixCom Media

MixCom Media Group is een full-service marketingcommunicatie bureau dat creatieve campagnes ontwikkelt, complexe platforms bouwt, magazines uitgeeft en content creëert. Van bladen, brochures en reclame tot apps, websites en databases. MixCom biedt haar relaties alle media-expertises onder één dak: creatie, content en digital.

Met MixCom Design biedt de groep een partner die creatieve en doeltreffende campagnes, communicatiemiddelen en animaties ontwikkelt. Zowel offline als online, voor nationale en voor internationale klanten. MixCom Online maakt complexe databasesystemen en online platformen, middels maatwerktoepassingen voor nationale en internationale klanten.

MixCom Publish verzorgt journalistieke, inhoudelijke en authentieke content en de redactie schrijft haar content voor eigen titels zoals gezondNU en ziekten.nl. en geeft gezondNU uit.  gezondNU deelt waardevolle, betrouwbare en inspirerende inzichten over een gezonde mindset en leefstijl. Daarnaast ontwikkelt de redactie content voor relaties en merken binnen het domein gezondheid, zelfzorg en leefstijl als medicijn.

Voor MixCom Media verzorgen wij het full service klantenbeheer middels CleverConnected, en verzorgen we de klantenservice.