ZPRESS Young

Tweens en teens bereik je niet zomaar. Je moet ze goed kennen en je moet ze aanspreken in hun eigen taal en via hun eigen medium. ZPRESS Young beschikt over echte kenners die weten wat er speelt binnen deze doelgroep. ZPRESS Young heeft een aantal toonaangevende magazine mediamerken die een begrip zijn in het jeugdsegment. MEIDEN, STOER en GOAL! zijn deze toonaangevende merken. Via een magazine, online omgeving, social media en diverse specials worden de jongens en meiden voorzien van alle info die belangrijk is binnen hun lifestyle. Entertainment en ontspanning voor de jeugd, dat is de insteek van ZPRESS Young.

MEIDEN is het meest interactieve platform van Nederland voor meisjes tussen de 9 en 14 jaar. MEIDEN magazine heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé glossy voor meiden tussen 9 en 14 jaar. De uitstraling gecombineerd met de veilige en kindvriendelijke inhoud kweekt veel goodwill bij de doelgroep en hun ouders. MEIDEN is al lang meer dan alleen een magazine: MEIDEN heeft een populaire website, is constant aanwezig op sociale media en organiseert verschillende events. MEIDEN wordt gemaakt voor én door meiden en richt zich op meiden in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar.

GOAL! is het grootste voetbalmagazine voor jonge voetballiefhebbers. Via GOAL! komen lezers dichtbij de sterren op het veld en alle nieuwtjes over nationale en internationale voetbalhelden vinden we  elke maand in het blad. Het magazine richt zich op voetballiefhebbers van 8 t/m 14 jaar (zowel jongens als meiden); sportief en spelen vaak zelf voetbal. STOER is hét funblad voor stoere jongens van 6 tot en met 12 jaar. De maandelijkse musthave met alle ins en outs over de leukste games, het nieuwste speelgoed en het laatste nieuws over films, televisie en evenementen. Bomvol humor; de leukste strips en de beste moppen. STOER informeert en amuseert met een vlotte tone of voice, vrolijk en to the point.