VDS Publishers

VDS Publishers B.V. is gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf kent vier hoofdactiviteiten.

Met de eerste twee richten ze zich op mannen, om preciezer te zijn op de bovenkant van deze doelgroep. VDS Publishers is namelijk de uitgever van twee aansprekende titels:

TopGear Magazine Nederland behoeft eigenlijk nauwelijks verdere introductie. Wat begon als een televisieprogramma op de BBC is inmiddels uitgebouwd tot een globaal merk op automotive gebied. VDS Publishers geeft dit in Nederland en Vlaanderen uit als magazine en de website TopGear.nl.

JFK Magazine is dé titel van Nederland als het gaat om lifestyle voor mannen. Het verschijnt in Nederland en Vlaanderen. Daarnaast zijn de website JFK.men en  JFK’s Greatest Man Gala een begrip. 

Verder heeft VDS een Custom Media-tak. Hier worden klanten op maat bediend met onder meer magazines (print en online), online content en productie.
Ook bij CRM-projecten is VDS Custom Media inzetbaar.

Tot slot verzorgt VDS met Digital Agency marketingcampagnes (online en social) voor de branches automotive en mannen-lifestyle. Deze leveren de opdrachtgever traffic, leads & prospects en klanten op.

Voor VDS Publishers verzorgen wij het full service klantenbeheer middels CleverConnected, de klantenservice en ondersteunen het marketingteam bij de marketingactiviteiten, middels Communicator .

Lees ook:
In gesprek met Martijn van der Spek, directeur/eigenaar van VDS Publishers.