Veen Media

Veen Media heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot mediabedrijf dat vanuit de merken denkt, zowel on- als offline. Veen Media bouwt rond elk tijdschrift een “huis van informatie”, waarbij de wensen van de consument bepalend zijn voor de wijze waarop informatie wordt aangeboden, d.m.v. tijdschriften, boeken, apps, internet, events etc. Wat ons bindt met onze doelgroepen is de drijfveer om ‘te willen weten’.

New Scientist is hét internationaal toonaangevende magazine over wetenschap en technologie en is er sinds juni 2013 ook in het Nederlands. New Scientist verwondert en verandert je kijk op de wereld met fascinerende ideeën uit de wetenschap. Dankzij onze focus op ‘ideeën die de wereld veranderen’ en de balans tussen diepgang en toegankelijkheid, is New Scientist populair bij een breed publiek. De Nederlandstalige editie verschijnt elf keer per jaar in Nederland en België. Het magazine combineert het allerbeste uit de internationale wetenschap met verhalen over Nederlands en Belgisch toponderzoek. New Scientist bevat wetenschapsnieuws, spannende achtergrondartikelen en spraakmakende opiniestukken.

Voor Veen Media verzorgen wij het full service klantenbeheer middels CleverConnected, klantenservice, ondersteunen de e-commerce activiteiten – samen met Boekwinkel.online – en ondersteunen het marketingteam bij de marketingactiviteiten, middels Communicator .