The Optimist

Uitgeverij The Optimist B.V. is uitgever van The Optimist en Medische Dossier.

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen. Als een onafhankelijk internationaal opinietijdschrift en online community staat The Optimist voor vooruitgang, voortdurende mogelijkheden en de menselijke creativiteit. Voor ieder probleem bestaat een oplossing en The Optimist verkent en omarmt kansen en perspectieven. In het tijdschrift en op de website worden de ideeën die de weg wijzen naar baanbrekende vernieuwing gepresenteerd en de mensen die daarin vooropgaan. Als cross mediaal platform biedt The Optimist ook (online) evenementen en cursussen.

Medisch Dossier is de Nederlandse uitgave van het Britse blad What Doctors Don’t Tell You. De eerste uitgave van What Doctors Dont Tell You (WDDTY) verscheen eind 1989, ontstaan uit een gevoel van onmacht en frustratie over de reguliere geneeskunde en de wens om anderen te vertellen over de tekortkomingen en risico’s ervan. WDDTY is opgericht door medisch journaliste Lynne McTaggart en haar man – en journalist – Bryan Hubbard.

De informatie in WDDTY en MD is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige bronnen, met als doel de gezondheid en kwaliteit van leven van de lezer te verbeteren.

Voor Uitgeverij The Optimist B.V.  verzorgen wij het full service klantenbeheer middels CleverConnected, klantenservice, verzorgen we – samen met Boekwinkel.online – de boeken webshops en ondersteunen het marketingteam bij de marketingactiviteiten, middels Communicator .