Quick Boys

Quick Boys is opgericht op 1 februari 1920 en met ruim 2.400 leden behoort de club tot een zeer select gezelschap van clubs met meer dan tweeduizend leden. De bijna 100-jarige vereniging kent een rijke historie met vele afdelings-kampioenschappen landskampioenschappen bij de zaterdagamateurs en twee algehele landstitels.

Dit seizoen (2019-2020) neemt Quick Boys met bijna 100 teams deel aan de KNVB-competities. Naast de 22 seniorenelftallen (mannen en vrouwen) nemen de 76 jeugdteams een belangrijke plaats in binnen de vereniging. Daarnaast komen 14 pupillenlandenteams uit in een onderlinge competitie: 4-tegen-4 en 7-tegen-7.

Quick Boys is een begrip binnen het amateurvoetbal. Dat komt allereerst door de uitstraling van de club, de ligging van de prachtige accommodatie naast natuurlijk de vele goede resultaten welke in het verleden werden behaald. Na jaren niet op het allerhoogste amateurniveau gevoetbald te hebben, werd vorig seizoen in de nacompetitie de promotie naar de 2de divisie veiliggesteld.

Quick Boys streeft ernaar dat de selectie van Quick Boys 1 een substantieel aantal spelers uit de eigen jeugd bevat. Het prachtige kampioenschap in het seizoen 2015-2016 in de Hoofdklasse B, met de bijbehorende promotie naar de Derde Divisie én de promotie via de nacompetitie naar de Tweede Divisie in het seizoen 2018-2019, de certificering als Regionale Jeugdopleiding plus de doorbraak van enkele talenten uit de opleiding van de club, vormen tezamen voor Quick Boys een geweldige stap in de juiste richting.

Wij ondersteunen Quick Boys bij de lancering van de nieuwe web omgeving en de  integratie daarvan met Sportlink.