Prosu Media Producties

Prosu Media Producties (PMP) is gespecialiseerd in marketing, klantcontact en multimedia.

Deze uitgeverij van vakinformatie is ontstaan uit Prosu Databased Marketing, dat in 1992 is opgericht. De zusterbedrijven werken nog altijd nauw samen. De Prosu bedrijven zijn onderdeel van de KMM (Kennis, Marketing, Media) Groep. Deze snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep bestaat sinds 1998 en is gevestigd in Flevoland. Inmiddels is KMM Groep een organisatie van 26 bedrijven verdeeld over vier labels, waaronder Prosu.

De missie van PMP is om bedrijven te ondersteunen in de agrarische sector en de professionele schoonmaakbranche. Daarvoor worden relevante mediakanalen aangeboden, print én online. De databases van Prosu worden ingezet ten behoeve van marketing en verkoopdoelen. Ze zorgen voor unieke mogelijkheden om doelgroepen van hoge kwaliteit te bereiken.

Voor de Nederlandse markt en deels ook voor België voert Prosu Media Producties een aantal vaktitels: Melkveebedrijf, De Loonwerker, Varkensbedrijf, Akkerbouwkrant, Pluimveekrant, Terra en Clean Totaal.

PMP werkt voor haar klanten- en abonnementenbeheer met CleverConnected van Ambition4Clients. Ook het Customer Data Platform van PMP wordt gevoed met relevante data vanuit CleverConnected. Tevens verzorgt Ambition4Clients de klantenservice voor de Belgische markt.

Lees ook:
Wij verwelkomen Prosu Media Producties