HoLaPress Communicatie

HoLaPress Communicatie is organisator van vakbeurzen en uitgever van diverse vakbladen. De bekendste en oudste beurs is Facilitair & Gebouwbeheer, in Nederland en België.

Verder is het bedrijf uit Valkenswaard verantwoordelijk voor het Kenniscentrum Facilitair management en Gebouwbeheer en geven ze business to business-bladen uit, zoals het Vakblad Riolering (voor Nederland en Vlaanderen) en het Facilitair Journaal. De afgelopen jaren ontwikkelt HoLaPress zich snel van traditionele uitgever tot aanbieder van (digitale) content via diverse live en digitale platforms. 

Zusterorganisatie HoLaPress Congresbureau is gespecialiseerd in opleidingen, workshops en congressen. Die zijn gericht op de vakgebieden Facility Management, Real Estate, onderhoud en Riolering. Er worden activiteiten georganiseerd op het gebied van Facilitair management & Gebouwbeheer, zoals de Kennisdagen en bedrijfsworkshops. Iedere professional uit de sector krijgt dan de kans om in korte tijd de kennis flink bij te schaven. Voor de facilitaire sector ontwikkelt HoLaPress Congresbureau e-learning cursussen.

Sinds enige tijd is HoLaPress overgestapt op de software CleverConnected van Ambition4Clients, als volledige CRM oplossing.

Lees ook:
Directeur Congresbureau Ton Rooijakkers aan het woord.