Food and Friends

Food and Friends is een online food platform en inspireert food lovers  met de lekkerste recepten. Voor Food and Friends staat het plezier in de keuken en samen met je vrienden de gezelligste avonden kan beleven voorop. Daarbij worden online gerechten gedeeld van Jamie Oliver en zijn vrienden, maar ook nieuwe friends en foodlovers die allerlei lekkers in petto hebben komen aan bod.

Bart van Olphen is dé visexpert van Food and Friends, Samuel Levie worst-expert, Sanne de Rooij van Living the Green Life vegan-expert en bovendien heeft Food and Friends veel samenwerkingen met verschillende foodbloggers. Dagelijks biedt het platform de heerlijkste recepten, de leukste initiatieven en de lekkerste plekjes.  En daarmee wil Food and Friends alle thuiskoks van Nederland en België uitdagen om net een stapje verder te gaan dan ze normaal zouden doen. Met grootste uitpakkers voor diners met vrienden en familie, en doordeweekse recepten om je kookrepertoire flink mee uit te breiden.

Food and Friends; “Een gelukkigere wereld door middel van plezier in koken én eten samen met vrienden en familie.”

Voor Food and Friends verzorgen we sinds kort de webshop – samen met Boekwinkel.online – en ondersteunen het marketingteam bij de marketingactiviteiten, middels Communicator .