Audax Publishing

Uitgeverij Audax Publishing is gespecialiseerd in het bereiken van (jonge) vrouwen middels unieke, relevante en kwalitatieve content.

Met bekende mediamerken als Vriendin, Weekend, Party, Mijn Geheim, Santé en Royalty, GLOSS, CosmoGIRL! en GIRLZ worden wekelijks meer dan 2 miljoen Nederlandse vrouwen bereikt. Deze merken zijn autoriteiten in de domeinen showbizz & entertainment, royalty, gezondheid, young, lifestyle en persoonlijke (levens)verhalen De doelstelling van Audax Publishing is om aansprekende uitgeefproducten te maken voor een grote doelgroep tegen een aantrekkelijke prijs.

CosmoGIRL! is hét lifestyle magazine voor echte fashionista’s. Denk aan de nieuwste trends, stylish mode- en beauty shoots, must-haves en handige tutorials. In combinatie met real life verhalen, hot celebrity interviews en topics als You en Love & Boys is CosmoGIRL! de ultieme guide voor jou. CosmoGIRL! verschijnt vier keer per jaar.

GIRLZ informeert op een positieve toon over allerlei onderwerpen (liefde, seks, relaties, lichaam en uitgebreide human interest), waarmee jonge meiden dagelijks te maken (kunnen) hebben. De tone of voice van GIRLZ is eerlijk en vrolijk, maar er wordt ook lef getoond en is af en toe brutaal. Onderwerpen die als pijlers gezien worden zijn human interest, GIRLZ Talk, sterren, hunks, mode en beauty. GIRLZ verschijnt 4 keer per jaar.