Amega Groep

Met een geschiedenis van bijna honderd jaar, ligt een stabiel fundament onder Amega. De onderneming profileert zich nadrukkelijk als een partner die garant staat voor onbezorgde automobiliteit in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard, Ridderkerk, Gorinchem en de Hoeksche Waard. Het begrip ‘partner’ is kenmerkend voor de filosofie achter Amega. De missie is mensen onder alle omstandigheden mobiel maken en mobiel houden. Zakelijke én particuliere klanten vinden bij Amega Groep een gedegen groep bedrijven die gespecialiseerd zijn in kwalitatief hoogwaardige service- en dienstverlening voor personen- en bedrijfswagens en professioneel fleetmanagement.

Onder de vlag van Amega valt alles wat direct én indirect betrekking heeft op automobiliteit. De onderneming bundelt meerdere dealerbedrijven, twee schadeherstelbedrijven en één specialist voor een efficiënte inrichting van bedrijfswagens onder één vlag.

Geborgde kwaliteit, één-op-één contact, maatwerk, onbegrensde flexibiliteit en optimaal kostenbewustzijn. De toegevoegde waarde van Amega Groep werkt dóór op de korte én de lange termijn. Het schaalvoordeel in combinatie met de kracht van een grote organisatie levert naast een concurrerende prijsstelling ook de zekerheid van continuïteit op.

Wij ondersteunen Amega bij hun e-mailmarketing activiteiten met behulp van Copernica.