360 International Media

360 International Media is een zelfstandige uitgeverij en uitgever van 360Magazine. Het magazine is in november 2011 opgericht en publiceert nieuws en achtergrondverhalen uit internationale media. 360 is onafhankelijk en werkt exclusief samen met het Franse weekblad Courrier International, Groupe Le Monde Paris.

Niet met de pretentie dat het belangrijkste nieuws zich elke twee weken laat samenvatten, wel met de ambitie relevante, originele en mooie verhalen bereikbaar te maken die anders onzichtbaar en ontoegankelijk zouden blijven. Internationale context leidt tot een beter begrip van plaatselijke ontwikkelingen en biedt nieuwe invalshoeken op een werkelijkheid die overal anders is. Dertig procent van het nieuws komt uit de eigen selectie en van tipgevers en de overige zeventig procent van de content wordt geselecteerd bij en overgenomen van Courrier.

Uniek in Nederland, volgens hoofdredacteur Katrien Gottlieb. “Met 360 Magazine vullen wij een hiaat in de Nederlandse journalistiek. We kijken over de dijken heen: 360 toont niet alleen waar het over gaat in de rest van de wereld, maar ook hoe daarover wordt geschreven. Nieuws uit het buitenland is namelijk iets anders dan nieuws over het buitenland.”

Voor 360 International Media verzorgen wij het full service klantbeheer, klantenservice en ondersteunen het marketingteam bij de marketingactiviteiten.