Communicator

Communicator als basis voor campagnemanagement

Campagnemanagement is een kwestie van go with the flow en bijsturen waar nodig is. Volledig geautomatiseerde campagnes, gestuurd door data en met de focus op klantbehoeften vormen de basis van een goede communicatie aanpak. Voor onze klanten hebben wij Communicator beschikbaar, waarin we de beschikbare data koppelen aan efficiënte campagne tooling.  

Communicator is in de basis e-mailmarketing software en ontwikkeld door Copernica. Door een verregaande integratie, wordt deze gevoed met de gegevens uit PerfectBase. Communicator is hiermee een basis geworden voor marketingacties en stelt u in staat multimediaal en geïntegreerd (bijvoorbeeld direct mail, e-mail en sms) te communiceren met uw klanten en prospects.

In de Communicator kunnen zelfstandig selecties gemaakt worden, die de basis vormen voor bijvoorbeeld e-mailcampagnes, online enquêtes, koppelingen met webformulieren, gepersonaliseerde pdf’s of sms-mailings. Zo kunnen er gerichte (gesegmenteerde) marketingactiviteiten opgezet worden  om abonnees te werven, te her-activeren, maar wordt ook cross- en up-selling eenvoudiger.